Lån penge

Lån penge nu - Låneberegneren finder de billigste lånemuligheder for dig

Lån penge online

Det er ikke nogen hemmelighed, at en god privatøkonomi gør hverdagen lettere, da du slipper for en masse økonomiske bekymringer, og du slipper for at skulle vende og dreje hver en mønt. Selvom du har en fast økonomi, der kan sikre dig en stabil hverdag, kan der alligevel sagtens dukke uforudsete udgifter op, for eksempel en ødelagt iPhone-skærm, en bule i bilen eller en ekstraregning fra elselskabet, som du er nødt til at dække nu og her. I disse situationer er der heldigvis gode råd at hente. Lav et par hurtige klik med musen, og lån penge online i dag, så du kan vende tilbage til din bekymringsfrie hverdag i morgen.

Lad vores søgemaskine finde dit lån

Vores råd er enkelt: Indtast dine låneønsker og lånekrav i søgemaskinen på vores hjemmeside, og lån penge online nu. Ved at bruge vores søgemaskine over samtlige låneudbydere på markedet, kan du nemlig målrette din søgning, så du kun behøver at danne dig et overblik over de låneudbydere, der er relevante for dig og dit lånebehov. Du indtaster blot dit maksimale lånebeløb samt din alder, og når du trykker på "Søg", kan du hurtigt få at vide, hvem der kan opfylde dine låneønsker, og derfor hvem der kan tilbyde det bedste lån til dig. Du kan f.eks. låne penge via Nordisk lån som vi kan stå inde for her hos laaneberegneren.dk I vores sammenligningsservice kan du få oplyst, hvad den enkelte udbyder tilbyder sine kunder. Det gælder både det maksimale lånebeløb, den maksimale løbetid, minimumsgrænsen for låntagers alder samt renteniveauet. Vi har ligeledes gjort låneprocessen gennemskuelig for dig ved at fremhæve særlige informationer eller fordele ved den enkelte udbyder, for eksempel hurtig svartid eller udbetaling, fast rente, rentefrihed og andet.

Sådan låner du penge privat

Lånemarkedet hos private kunder er stort, fordi vi alle har vores helt egne personlige behov og årsager til at søge om et lån. Privat lån søges for eksempel af kunder, som er på udkig efter langsigtede låneløsninger, for eksempel realkreditlån, med en lav rente og en lang løbetid, så de kan investere i et større hus med plads til hele familien. De private lån søges dog også af kunder, som er på udkig efter kortsigtede løsninger, for eksempel forbrugslån, med et højere renteniveau og en kortere løbetid, fordi de blot har brug for at dække nogle mindre udgifter nu og her.

Guide: Lån penge nu privat

Ikke nok med at du kan ansøge om et lån, der mere eller mindre er skræddersyet dine behov ned til mindste detalje, har du også mulighed for at få udbetalt dit lån i løbet af meget kort tid. Det er især en fordel, hvis du skal slå til med et køb nu og her, eller hvis der er tikket en uforudset regning med kort tidsfrist ind i din e-Boks. Et hav af private online-låneudbydere er dukket op i løbet af de seneste år, og derfor har det nærmest aldrig været nemmere at låne penge privat, fordi du både kan søge, ansøge og underskrive via internettet. Du skal derfor ikke tage særlig hensyn til bankens åbningstider eller vente utålmodigt på at blive kaldt ind til et trættende møde med din bankrådgiver.

Selvom låneprocessen på private lån er blevet nem og overskuelig, må låntagere dog som sagt også være forberedt på højere renter sammenlignet med for eksempel realkreditlån og banklån. Derfor er det vigtigt, at du kun siger ja til et lån, som du har råd til det. Inden du sætter gang i låneprocessen, skal du gøre dig bevidst om, hvor mange penge du præcist er i stand til at låne, hvor lang en løbetid der er hensigtsmæssig for dig, og hvor høj en rente dit økonomiske råderum kan dække. På den måde kan du målrette din søgning, når du sætter jagten ind efter et fordelagtigt lån for dig, for eksempel ved at bruge søgemaskinen på vores hjemmeside.

Lån penge uden at stille sikkerhed

Hvis du mangler en mindre håndfuld penge, hvad enten du vil istandsætte køkkenet, købe et nyt tv eller glæde kæresten med en romantisk middag med havudsigt, kan du med fordel lade et forbrugslån finansiere din investering eller din oplevelse. Et forbrugslån er en type lån, som giver dig en mindre sum penge på lommen sammenlignet med for eksempel realkreditlån og banklån, men størrelsen på forbrugslån er alligevel fleksibel nok til at kunne realisere mange af dine drømme, da du kan låne alt lige fra 1.500 kroner og op til 400.000 kroner. Forbrugslån er endvidere en type lån, hvor du hverken skal bekymre dig om trættende bankmøder, ventetider eller en masse anden forberedelse. Forbrugslån er nemlig en låntype, hvor udbyderne ikke stiller krav om sikkerhed, hvilket letter ansøgnings- og låneprocessen betydeligt. Et krav om sikkerhed er typisk forbundet med boliglån, hvor debitor skal sikkerhedsstille ejendele, formue eller andet af værdi over for kreditor, som kreditor kan gøre krav på, hvis låntager ikke kan betaler sin gæld eller overholder øvrige lånebetingelser. Når du optager et forbrugslån, skal du dog ikke leve op til en masse komplicerede krav om sikkerhed for at kunne blive godkendt, da der som sagt generelt er tale om mindre lånesummer, og derfor løber långiver ikke en lille så stor risiko ved at låne penge ud.

Lån penge billigt

Uanset hvem vi er, hvor gamle vi er, eller hvad vi laver, kan vi alle få brug for lidt ekstra penge på lommen sommetider. Men penge dukker jo sjældent op af den blå luft, medmindre at vi låner os til dem. Det kan vi dog sjældent gøre, uden at vi får ekstra omkostninger, for eksempel renter og gebyrer, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du faktisk skrue lidt på låneknapperne, så du sikrer dig det billigst mulige forbrugslån.

Lån penge billigt med lav rente

Det er svært at snakke om lån uden også at snakke om de berygtede renter, for det er jo ofte renteniveauet, der har den største betydning for "prisen" på vores lån - og det gælder jo ikke kun for forbrugslån, men for eksempel også for realkreditlån. Du kan jo ikke ændre på afdraget på dit forbrugslån, men du kan heldigvis "justere" lidt på renten, hvis du sørger for at undersøge samtlige lånemuligheder på markedet. Det er nemlig forskelligt fra kreditor til kreditor, hvilket renteniveau de fastsætter på deres lån, og derfor er der jo af gode grunde også nogle lån, der er billigere for dig end andre. Du kan endda være heldig at finde lånetilbud, hvor du optager et helt rentefrit lån. På de rentefrie lån er der dog typisk en fastsat beløbsgrænse, og du skal også være obs på, at nogle lån kun er rentefrie i en bestemt periode, for eksempel 30 eller 60 dage. Hvis løbetiden på dit billige lån er længere end denne periode, skal du altså betale renter af dit lån, når den rentefrie periode udløber.

Lånemuligheder og lånetyper

Det danske marked er ét stort slaraffenland af lån, og derfor kan være svært for dig - og for mange andre kunder - at gennemskue, hvilket lån der kan få dine drømme til at gå i opfyldelse. Hvad end du ønsker at købe ny bolig i din barndomsby, investere i et stråtækt sommerhus ved Vesterhavet, eller om du blot har brug for et par nye ski til skiferien i de Schweiziske Alper, så findes det helt rigtige lån til dig derude.

Realkreditlån

Det kan være, at du er på udkig efter et lån, der skal "finansiere" din drøm om at bygge en villa til dig og familien - og eventuelt til din Volvo og vovhund. Et realkreditlån er til dig, der ønsker at investere i enten helårsbolig, også kaldet fast ejendom. Med en realkreditlån kan du dog også investere i fritidsbolig, for eksempel sommerhus. Hvis du vil købe fast ejendom, kan du låne op til 80 % af købsværdien på boligen. Du skal minimum selv kunne betale 5 % af den øvrige finansiering, og de sidste 15 % kan du låne i banken. Hvis du investerer i en fritidsbolig, kan du typisk optage et realkreditlån, der dækker 60 % af boligens købspris - dog kan du hos nogle institutter låne helt op til 75 % af husets købspris, hvis beliggenheden og husets stand er god.

Renten og rentevilkår er generelt meget attraktive på realkreditlån, både fordi renten er lav, og fordi vilkårene mere eller mindre kan skræddersyes din økonomiske situation. Generelt ligger renteniveauet på omkring 2-3 %, men du kan også sagtens finde lån med en rente helt nede på 1 % og 0,5 %. På realkreditlån har du valget mellem både en fast og variabel rente. På et fastforrentet lån ligger renten fast i hele din låneperiode (eller løbetid) uanset markedsrenten, og på et variabelt forrentet lån følger renten markedsrenten, hvorfor du således både kan opleve lave og høje renteudgifter.

Løbetiden på et realkreditlån spænder bredt, da du kan afbetale på dit lån i både 10, 15, 25 og 30 år.

Banklån

Et banklån var tidligere egnet til mellemstore investeringer og køb, for eksempel restfinansieringen af din helårsbolig, en andelsbolig eller en bil, men flere bankinstitutter udbyder banklån til finansiering af fast ejendom på lige fod med realkreditlån. Du kan både vælge en fast og variabel rente på dit banklån. Du kan tilpasse løbetiden til dit lånebeløb og din økonomiske situation, da du kan vælge en løbetid på for eksempel 10, 17, 20 eller 30 år. I modsætning til vilkårene på et realkreditlån giver vilkårene på et banklån banken ret til at opsige dit lån, hvis ændringer i dit privatliv, for eksempel skilsmisse eller afskedigelse, ændrer din private økonomiske situation.

Forbrugslån

Forbrugslån egner sig, overordnet i modsætning til realkreditlån og banklån, til mindre investeringer og køb, for eksempel mindre istandsættelser eller renoveringer af huset, ferie og oplevelser eller måske endda bare et nyt spisebord. Forbrugslån er også kendt under navnet "hurtiglån" eller "kviklån", fordi det er forholdsvist nemt for de flest at optage et lån. Kravene er få, og derfor er både ansøgnings- og godkendelsesprocessen enkel. Det betyder også, at du som lånansøger i langt de fleste tilfælde får udbetalt dit lånebeløb inden for meget kort tid, typisk 24 timer. Forbrugslån har generelt en forholdsvis kort løbetid, men det kan dog variere lige fra 30 dage og op til cirka 4 år. Derudover er renteniveauet på forbrugslån generelt rigtigt højt og kan ligge på alt mellem 8 % og i sjældne tilfælde helt op til 60 %.